Over Marjan

Mijn naam is Marjan Hartog-Feddema.  Ik ben MarjanSchrijft; tekstschrijver en tekstcoach. Marjan schrijft ook voor jou!

Met mij als tekstschrijver haal je iemand binnen die zich verdiept in jou en je bedrijf en schrijft vanuit systeemdenken en visie.

Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat ze veel kwaliteiten hebben, maar dat het schrijven van teksten, of het op papier krijgen van wat ze écht bedoelen lastig voor ze is. Daar kan ik bij helpen, zodat jij al je tijd kunt besteden aan waar je goed in bent.

Ruim twintig jaar onderwijservaring in diverse functies staat samengevat in mijn CV. Daarnaast ben ik 12 jaar voorzitter van een toneelvereniging geweest en zit ik in het bestuur van de ondernemersvereniging. Voor de ondernemersvereniging verzorg ik het secretariaat en de PR. In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan met een grote variatie aan teksten; brieven, beleid, ontwikkelingsplannen, webteksten, informatiefolders, nieuwsbrieven, PR en ga zo maar door… Het formuleren van heldere teksten geeft mij veel voldoening.

Met trots presenteer ik je meerdere magazines waar ik de teksten voor gemaakt heb of zelfs geheel heb samengesteld in samenwerking met een grafisch vormgever.

  • Dus heb je een persbericht nodig?
  • Wil je een pakkende of informatieve tekst voor jouw website?
  • Wil je een magazine uitgeven?
  • Heb je hulp nodig bij jouw cv, sollicitatiebrief of klachtenbrief?

Neem dan contact op met Marjanschrijft!

Klik hier voor het contactformulier. Of mail: info@marjanschrijft.nl