Je kunt bij Marjan terecht voor

  • Tekst voor folder, flyer, magazine/glossy, beleid of plan

Ik kan de tekst opstellen voor je folder, flyer, magazine/glossy, beleidsstuk of plan. Zo wordt voor jouw doelgroep duidelijk wat jij voor ze kunt betekenen of wat ieders rol gaat zijn in het beleid.

  • Brieven

Ik bied hulp bij het opstellen van brieven. Dit kunnen sollicitatiebrieven, klachten of bezwaren zijn. Jij geeft hierin duidelijk je (loopbaan-)wensen aan. We zorgen er samen voor dat het goed op papier komt. Sollicitatiebrieven help ik op coachende wijze opstellen. Tevens kunnen we je CV zo opstellen dat het passend is bij een eventuele carrière switch. Hoe de hulp bij sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven in zijn werk gaat lees je hier.

  • Nieuwsbrief of Blog

Voor jouw bedrijf kan ik de maandelijkse blog of nieuwsbrief schrijven, inclusief een ’teaser’ voor op jouw sociale media kanalen. Hoe dat werkt lees je hier.

  • Teksten nakijken (redigeren)

Teksten kan ik voor je nakijken/redigeren. Je verslag, scriptie, nieuwsbrief, beleidsstuk, enz.

  • Persberichten

Heb je nieuws of organiseer je een evenement en wil je jouw publiek via de pers laten weten wat je doet? Ik kan persberichten voor je opstellen en je hulp bieden bij het vinden van de juiste kanalen om je nieuws te verspreiden.

  • Profieltekst voor je LinkedIn (bedrijfs-)account.

Wil je een profieltekst die laat zien wat je kunt en wat je wilt en eventueel ook je CV opbouwen in LinkedIn? Ik kan je erbij helpen.

  • Webteksten

Jouw website kan ik vullen met pakkende teksten of informatieve teksten die passen bij jouw doelgroep. Ik kan deze zo opstellen zodat je goed gevonden wordt in Google.

  • Persoonlijke liederen 

Je bent uitgenodigd voor een bruiloft of het afscheid / jubileum van die leuke collega/vriend/familielid! Hoe verrassend is het dan om hen toe te zingen met een persoonlijk lied? Een kopie van een ander is zo flauw….

Ik kan een passend lied maken voorzien van de door jou aangegeven persoonlijke anekdotes. Je kunt hierbij een voorkeur aangeven voor een melodie of de favoriete muziek van de toe te zingen personen. Het wordt een lied waarbij iedereen kan meezingen.

Mijn werkgebied als tekstschrijver en tekstcoach is voornamelijk in Noord-Holland/ de Noordkop. Zo kunnen we persoonlijk contact hebben en goed afstemmen met elkaar.

Contact.

Tarieven.

#tekstschrijver #sollicitatie #carriereswitch #persoonlijk #coach #Marjan