Je kunt bij Marjan terecht voor

  • Tekst voor folder, flyer, magazine/glossy, persbericht

Ik kan de tekst opstellen voor je folder, flyer, magazine/glossy, of persbericht. Zo wordt voor jouw doelgroep duidelijk wat jij voor ze kunt betekenen.

  • Brieven

Ik bied hulp bij het opstellen van brieven. Dit kunnen sollicitatiebrieven, klachten of bezwaren zijn. Jij geeft hierin duidelijk je (loopbaan-)wensen aan. We zorgen er samen voor dat het goed op papier komt. Sollicitatiebrieven help ik op coachende wijze opstellen. Tevens kunnen we je CV zo opstellen dat het passend is bij een eventuele carrière switch. Hoe de hulp bij sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven in zijn werk gaat lees je hier.

  • Nieuwsbrief of Blog

Voor jouw bedrijf kan ik de maandelijkse blog of nieuwsbrief schrijven, inclusief een ’teaser’ voor op jouw sociale media kanalen. Hoe dat werkt lees je hier.

  • Teksten nakijken (redigeren)

Teksten kan ik voor je nakijken/redigeren. Je verslag, scriptie, nieuwsbrief, beleidsstuk, enz.

  • Persberichten

Heb je nieuws of organiseer je een evenement en wil je jouw publiek via de pers laten weten wat je doet? Ik kan persberichten voor je opstellen en je hulp bieden bij het vinden van de juiste kanalen om je nieuws te verspreiden.

  • Profieltekst voor je LinkedIn (bedrijfs-)account.

Wil je een profieltekst die laat zien wat je kunt en wat je wilt en eventueel ook je CV opbouwen in LinkedIn? Ik kan je erbij helpen.

  • Webteksten

Jouw website kan ik vullen met pakkende teksten of informatieve teksten die passen bij jouw doelgroep. Ik kan deze zo opstellen zodat je goed gevonden wordt in Google.

  • Magazine/Glossy

Niets brengt jouw bedrijf of organisatie beter in beeld dan een magazine. Prachtige bewaarexemplaren met goed leesbare en bovendien interessante inhoud stellen we samen.

Mijn werkgebied als tekstschrijver en tekstcoach is voornamelijk in Noord-Holland/ de Noordkop. Zo kunnen we persoonlijk contact hebben en goed afstemmen met elkaar.

Contact.

Tarieven.

#tekstschrijver #sollicitatie #carriereswitch #persoonlijk #coach #Marjan