‘Krab achter je oren’ deel 29: ‘Vertrouwen’

Vertrouwen is voor mij een zeer belangrijke waarde. Ik ben te vertrouwen en wil graag omgaan met mensen die te vertrouwen zijn. Dat gaat op gevoel.

Deze week maakte ik kennis met een voor mij nieuw fenomeen: ‘trustcoins’.  Tijdens een netwerkbijeenkomst ontving ik ze van een van de deelnemers. Hij vertelde over het concept achter de mooie glimmende munt , nadat hij mij die overhandigde. Iedereen zegt ‘de beste te zijn’ op internet. Maar wie kun je nu echt vertrouwen? Het concept van de trustcoin is dat als je een goede ervaring met iemand hebt, dat je die persoon trustcoins toeschrijft. Heeft iemand je een goede dienst geleverd? Dan krijgt hij trustcoins. Heeft diegene je iets geflikt? Dan kun je ze terug vorderen.

Klinkt mooi en ik voel mij zeer gevleid om deze 100 coins in ontvangst te nemen. Daarnaast ben ik altijd blij met aanbevelingen die jullie doen, want dat werkt hier in de Kop van Noord-Holland heel goed. Daar heb ik ook vertrouwen in!

Heb je een vraag of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Klik dan hier. (Betrouwbare link naar de contactpagina).

Hartelijke groet,

Marjan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *