Een magazine brengt je bedrijf in beeld!

Met trots hebben we in januari het OVAP-magazine uitgebracht en huis-aan-huis verspreid. Zo kwam het tot stand… 

 

In het voorjaar van 2021 maakte de gemeente Hollands Kroon bekend dat zij een reactiveringsbijdrage beschikbaar ging stellen. Met als doel om bedrijven na de coronacrisis weer op gang te helpen. (Dat we nog lang niet over de crisis heen waren, kon niemand toen nog weten). Er zaten echter wel wat haken en ogen aan de aanvraag: het mocht alleen door een collectief aangevraagd worden en het mocht in geenzins inkomenssteun zijn.

Als lid van het bestuur van de OVAP (Ondernemers Vereniging Anna Paulowna) heb ik bijgedragen aan de aanvraag van deze reactiveringsbijdrage. Dat had wel wat voeten in de aarde. Maar we hebben voor onze vereniging een mooi bedrag toegekend gekregen!

Met dit bedrag hebben wij deurstickers laten maken, geadverteerd in de weekbladen, waarbij ik iedere week de redactie verzorgd heb. Als klap op de vuurpijl hebben wij samen met Rowa Druk en Media een magazine uitgebracht. Dit is een prachtige glossy geworden waarin alle 150 leden in beeld werden gebracht.

Het was een intensieve, maar geweldig leuke klus. Want welke foto’s mogen er gebruikt worden? Wat is interessant voor de lezers? Welke prijs verbinden we aan de puzzel? Ik nam meerdere interviews af, waaronder met de burgemeester van Hollands Kroon en het ondernemersloket. Ik heb alle aangeleverde teksten gecontroleerd op spelling en grammatica.  En bovendien zat ik iedereen achter de broek aan om te zorgen dat ieder zijn deel aanleverde.

Maar wat ben ik trots op het resultaat. Het is echt een mooi bewaarexemplaar geworden. 

Na het magazine ter ere van het vijfjarig bestaan Kruijff & Rijntjes, mediation en training, het magazine ter ere van het twintig jarig bestaan van Winkelcentrum Molensluis, is dit weer een prachtig exemplaar in mijn portfolio geworden. 

Het volgende magazine zit alweer in de pen… 

Wil je ook je bedrijf in beeld met een magazine? Neem dan contact op! 

MarjanSchrijft.nl stelt magazines samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *