‘Krab achter je oren’ deel 23: Hoe gaat het nu met je?

Na een aantal weken tips te hebben gegeven, geef ik nu antwoord op dé vraag uit mijn omgeving:

“Hey Marjan, hoe gaat het met je bedrijf?”

“Ik heb het erg naar mijn zin. Ik ben lekker aan het schrijven. Ik moet nu zelfs gaan bedenken wanneer wat voor wie af moet zijn.”

“Wat schrijf je dan en voor wie? ”

“Nou, zonder namen te noemen…. Deze week ben ik een scriptie van een student aan het redigeren. Vorige week hielp ik iemand met een sollicitatiebrief. Komende weken stel ik een jaarevaluatie en een schoolplan op. Tussendoor ben ik een website van nieuwe tekst aan het voorzien en bouw ik een nieuwe website voor een zzp-er. Zondag ging de telefoon; of ik voor een oudere meneer zijn memoires op wilde schrijven. Ik ben met een klant naar een grafisch vormgever geweest om een magazine te gaan maken.  Laatst belde er zelfs iemand hier thuis aan. Die had zoveel moeite met schrijven en kwam dus maar even langs om mijn hulp in te schakelen”.

“Kan ik er ook iets van zien?”

Hierop liet ik een persbericht in NHZaken zien.

“Deze klant stelde mij aan iedereen voor als ‘haar nieuwe tekstschrijver’ op een netwerkavond. Dan voel ik mij wel heel gevleid hoor!

Het is zo leuk als mensen je gaan herkennen. Als klanten langskomen wil ik ze graag koffie aanbieden. Zelf drinken wij geen koffie. Dus ben ik maar een Senseo apparaat gaan kopen.  “Die heeft mama nodig voor haar bedrijf”, vertelde onze dochter meteen aan de verkoopster. “Wat doe je dan?” vroeg zij. Voordat ik adem kon halen om iets te zeggen, zei onze dochter: “MarjanSchrijft.nl”. “Oh ja,  ik herken je van de foto bij je advertentie in de krant.”

Wil je ook dat ik iets voor je schrijf? Maak gerust een afspraak, ik heb nu koffie in huis… en thee/water/anders.

Heb je een vraag of wil je graag Nieuws& Tips ontvangen? Ga dan naar de contactpagina op de website.

Tot volgende week!

Hartelijke groet,

Marjan

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *